Skip to main content

Matthijs Schambergen

Matthijs Schambergen

Functies:
  • Fysiotherapeut
  • Praktijkeigenaar

Specialisaties:

Ik ben aangesloten bij:
  • FysunieQ (werkgroep CVRM)
  • Voetbalvereniging MVC

Samen maken we ons sterk voor optimale beweging. Het interessante aan mijn vak is dat dit geldt voor een breed spectrum aan hulpvragen. Pijn, beperkte beweeglijkheid, beperkte conditie: het komt allemaal aan bod. Het is zeer dankbaar als het dan ook lukt de gestelde doelen te behalen. Ik heb mij gespecialiseerd op het gebied van de schouder, één van de meest complexe (en hierdoor voor mij meest interessante) gewrichten van het lichaam.

Samen met enkele collega’s van het netwerk FysunieQ heb ik me hard gemaakt voor het opzetten en starten van het hartrevalidatietraject in samenwerking met VieCuri. Sinds 2013 lopen deze trajecten en zijn we preferred provider van VieCuri.

Tevens ben ik werkzaam in de dependance in Maasbree in Fitnesscentrum Dynamic waar ik naast mijn gewone werk als fysiotherapeut ook betrokken ben bij de fysiotherapeutische begeleiding van de selectie van MVC. Sinds oktober 2012 ben ik tevens praktijkhouder en ben daarmee samen met Jori Wester verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze praktijk.