Skip to main content

Monique Groetelaers

Monique Groetelaers

Functies:
  • Fysiotherapeut

Specialisaties:

Ik ben aangesloten bij:
  • Duizelnet

In 1997 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Ik ben daarna in verschillende praktijken werkzaam geweest, waaronder 12,5 jaar in Paramedisch Centrum Echt. Vanaf 2010 ben ik werkzaam hier bij fysioHelden.
Vanaf ongeveer 2014 ben ik mij gaan specialiseren in duizeligheid. Hiervoor heb ik de specialisaties en master in het Apeldoorns duizeligheidscentrum gevolgd. Met name BPPD, in de volksmond draaiduizeligheid, is een goed te behandelen vorm van duizeligheid, die vaak voorkomt. Het behandelen van deze cliënten is enorm dankbaar werk. Maar ook veel klachten die veroorzaakt worden door chronische vormen van duizeligheid (waaronder PPPD en bilaterale vestibulopathie) kun je met vestibulaire revalidatie verminderen. Het helpen en motiveren van mensen hierbij is heel dankbaar werk.
Ik volg nog altijd jaarlijks cursussen om mijn kennis hierover te vergroten. Hierdoor sta ik geregistreerd als duizeligheidsfysiotherapeut in het Duizelnetwerk van het Apeldoorns duizeligheidscentrum en op www.duizeligheidscentra.nl.